O Nama

DOBRODOŠLI U BESKRAJNU PRIČU

Najveći izazov i najvažniji zadatak roditelja je da odgaje i obrazuju pametnu, uspešnu i odgovornu decu koja će izrasti u dobre ljude i učiniti nas ponosnim, zato smo mi tu – da usmerimo i pomognemo!

Privatna predškolska ustanova Beskrajna priča akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, vrši upis dece uz subvencije grada Beograda.

Smeštena u mirnom i tihom delu Voždovca u kući od preko 300 kvadratnih metara, uređenoj prirodnim materijalima neškodljivim za decu, pruža idealne uslove za bezbrižno odrastanje kroz igru i učenje u pozitivnoj i podsticajnoj atmosferi.

Posebno smo ponosni na prostrano dvorište od preko 100 kvadratnih metara opremljenim brojnim sadržajima jer smo svesni da su svakodnevni boravak na svežem vazduhu i fizička aktivnost od presudnog značaja za pravilan razvoj dece predškolskog uzrasta.

Rad sa decom odvija se isključivo pod nadzorom stručnih lica koja čine kvalifikovani vaspitači, medicinske sestre-vaspitači, pedagog, filolog, profesor sporta i ostali članovi tima.

Rad u malim grupama omogućava individualni pristup svakom detetu i pruža mogućnost vaspitačima da ostvare pun potencijal svakog deteta.

Predškolski uzrast kod dece je period koji je najbitniji za razvoj zdravih navika u ishrani zato Beskrajna priča sarađuje sa specijalizovanom kuhinjom za proizvodnju i dostavu isključivo dečjih obroka.

Naši obroci su pripremljeni od pažljivo odabranih svežih namirnica najboljeg kvaliteta, a sve namirnice prolaze kroz strogo kontrolisanu termičku obradu po HACCP sistemu.

Jelovnik je isplaniran od strane nutricioniste kako bi zadovoljio dnevne potrebe dece svih uzrasta, a po potrebi pripremamo i obroke za decu sa specijalnom ishranom (alergije i posebni režimi ishrane).

Zavirite u naš svet beskrajne igre i učenja u kome je sve moguće! Upis je u toku uz subvencije grada Beograda.

Podsticajna sredina za razvoj i individualni pristup su samo neki od kvaliteta koje Beskrajna priča nudi. Proverite zašto je ovo pravo mesto vaše dete

SREĆNO OKRUŽENJE

AKTIVNO UČENJE

KREATIVNE ŠKOLICE

PROFESIONALNI TIM